Grafika in Tisk

     
 

"Za ceno, ki si jo lahko privoščite!"

Nudimo oblikovanje in izdelavo knjig in knjižnih zbirk, revij, zgibank, zloženk, letakov, plakatov, vizitk, oglaševalskega gradiva, priznanj, cenikov, reklamnih napisov, tabel, transparentov, panojev, grafične opreme vozil in še in še.

Veliko pozornost posvečamo vizualnim učinkom, ki pripomorejo k razpoznavnosti in osnovni samopromociji vašega podjetja. Prospekti, katalogi, oglasi, letaki in plakati so njen nepogrešljiv vir. Pri tem pa ni pomembna samo sporočilnost, ampak tudi ideja, izdelava ter izbira pravega materiala, ki daje neki tiskovini žlahtnost in prijeten občutek, ko jo vzamemo v roko.

Naši oblikovalci vam svetujejo in ves čas z vami tudi sodelujejo.

 

 

 
 

"Vsak projekt vidimo skozi potrebe naročnika in oči uporabnika"

Grafično oblikovanje vseh vrst tiskovin, logotipov ter celostne grafične podobe podjetja.
 

Pred samo izdelavo projekta se s stranko pogovorimo o zahtevah in svetujemo o ustreznosti grafičnega materiala. Pri tem so nam v pomoč znanje, strokovnost ter dolgoletne izkušnje tako na področju oblikovanja  kot tudi dejanske izdelave (tiska in dodelave).
Oblikujemo plakate, letake, zloženke, prospekte, kataloge, brošure, knjige in knjižne zbirke, zbornike, revije, logotipe, vizitke, dopise, kuverte, mape, diplome in priznanja, vabila, čestitke, bone, vstopnice, izkaznice, CD/DVD ovitke, spletne predstavitve in podobno.
 

Zakaj se odločiti za nas? Ker vam nudimo celovito ponudbo - od oblikovalske zasnove do končne izvedbe tiskovin.

 

 

 
 

Digitalni tisk za manjše naklade tiskovin.

 

Offset tisk je najprimernejša izbira tiska, kadar želite večjo naklado tiskovin. Prednosti so predvsem v visoki hitrosti tiska, finančni ugodnosti pri večjih nakladah ter visoki resoluciji, saj offset tisk še vedno velja za najkvalitetnejšo tehniko tiska.

 

Tampo tisk za tisk na neravne in mehke podlage.                                                                             Kemični svinčniki, vžigalniki, obeski, mape, rokovniki, torbe, kape, odpirači, pisalni seti, ure, lončki ipd.

 

Sitotisk, kjer barve na podlago ne "pritisnemo", temveč jo nanjo nanašamo preko fino tkane porozne tkanine (sita), ki deluje kot šablona. S stopnjo poroznosti sit določimo ločljivost, z zaporednim nanašanjem barv pa ustvarjamo več barvne motive.Tiskamo lahko na plastiko, steklo, kovino, umetne tkanine, les, usnje, papir, folije itd.                                                                                                                                             Nekaj primerov uporabe sitotiska: Dotisk koledarjev, tisk na tekstil, nalepke, zastavice, čelne ploščice, dežniki, ipd.

 

 

 
 

Dodelava tiskovin

Med našimi storitvami je tudi celotna ponudba dodelave tiskovin:

 

  • Razrez na končni format: vsaka tiskovina se tiska v polah, katero je potrebno po tisku razrezati v končni format.
  • Plastificiranje: nudimo mat ali sijaj plastifikacijo vseh vrst tiskovin (vizitke, razglednice, ovitki knjig, ...)
  • Šivanje z žico je najcenejši in hkrati zelo funkcionalen način vezave publikacij. Primeren je za kataloge, zvezke, manjše brošure, ...
  • Broširanje je cenovno ugoden način vezave, pri katerem se skupine zgibanih listo lepijo na hrbet tiskovine.
  • Zgibanje se uporablja večinoma za izdelavo zgibank. Možno je veliko oblik zgibov (oblika Z,U,V).
  • Biganje ali žlebljenje se uporablja v kolikor želimo v trši papir narediti žleb. Uporablja se pri vabilih, cenikih, ...
  • Žična vezava je primerna za vezavo cenikov, brošur, katalogov, prospektov, stenskih koledarjev, ...
  • Numeracija je ožigosanje tiskovin s svojo unikatno številko. Uporablja se pri izdelavi vstopnic, bonov, ...

 

 
     

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, si oglejte povezavo.

Sprejmem piškotke iz vaše spletne strani