O Klik Biroju

 

 

"Klik biro pomeni fleksibilnost in široko področje delovanja."

 

 

Leta 1998 je bilo ustanovljeno podjetje Fotokopiranje, Dejan Ladič s.p., ki se je leta 2005 zaradi večjega obsega dela, pestrejše ponudbe ter novih individualiziranih dejavnosti preoblikovalo v podjetje z omejeno odgovornostjo. Danes delujemo kot Klik biro storitveno podjetje d.o.o.

 
  V našem podjetju smo ponosni na široko paleto storitev, ki jih lahko ponudimo obstoječim in bodočim strankam, saj se naša ponudba razteza od storitev fotokopiranja, splošnih tajniških opravil in vseh vrst tiska z dodelavo do storitev informacijske tehnologije ter arhivskega skeniranja, vse skupaj pa je podprto tako s svetovanjem kot tudi s prodajo računalniške in biro opreme ter ponudbo pisarniškega materiala. Za vsako dejavnost imamo zaposlene kadre, ki so na svojem področju strokovnjaki.  
  Naš cilj je jasen - nuditi storitve visoke kakovosti po konkurenčnih cenah v zadovoljstvo naših strank. Že tako pestro paleto storitev pa nameravamo še razširiti in tako pokriti nekatere tržne niše na slovenskem trgu. S strategijo stalnega vlaganja v razvoj, posodabljanja strojne opreme ter nenehnega izobraževanja kadrov smo prepričani, da nam bo to tudi uspelo.  
  Naše podjetje vam zagotavlja popolno diskretnost, visoko kakovost, ustrežljivost, prilagodljivost in prijaznost, vse ob kratkih odzivnih časih.  
 

 

"V našem poslu namesto besed govorijo uspešno zaključeni projekti."

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, si oglejte povezavo.

Sprejmem piškotke iz vaše spletne strani