GRAFIKA IN TISK

“Za ceno, ki si jo lahko privoščite!”

Nudimo oblikovanje in izdelavo knjig in knjižnih zbirk, revij, zgibank, zloženk, letakov, plakatov, vizitk, oglaševalskega gradiva, priznanj, cenikov, reklamnih napisov, tabel, transparentov, panojev, grafične opreme vozil in še in še.

Veliko pozornost posvečamo vizualnim učinkom, ki pripomorejo k razpoznavnosti in osnovni samopromociji vašega podjetja. Prospekti, katalogi, oglasi, letaki in plakati so njen nepogrešljiv vir. Pri tem pa ni pomembna samo sporočilnost, ampak tudi ideja, izdelava ter izbira pravega materiala, ki daje neki tiskovini žlahtnost in prijeten občutek, ko jo vzamemo v roko.

“Vsak projekt vidimo skozi potrebe naročnika in oči uporabnika”

Grafično oblikovanje vseh vrst tiskovin, logotipov ter celostne grafične podobe podjetja.

Pred samo izdelavo projekta se s stranko pogovorimo o zahtevah in svetujemo o ustreznosti grafičnega materiala. Pri tem so nam v pomoč znanje, strokovnost ter dolgoletne izkušnje tako na področju oblikovanja kot tudi dejanske izdelave (tiska in dodelave).
Oblikujemo plakate, letake, zloženke, prospekte, kataloge, brošure, knjige in knjižne zbirke, zbornike, revije, logotipe, vizitke, dopise, kuverte, mape, diplome in priznanja, vabila, čestitke, bone, vstopnice, izkaznice, CD/DVD ovitke, spletne predstavitve in podobno.

Zakaj se odločiti za nas? Ker vam nudimo celovito ponudbo – od oblikovalske zasnove do končne izvedbe tiskovin.

KOPIRNICA FSD

Topniška ulica 31, Ljubljana

 

Mobilnik: +386 51 66 77 60
kopirnica.fsd@gmail.com
Telefon: +386 1 2809 263

Copyright © 2020 Klik Biro