SPLETNI RAZVOJ IN DIGITALNA PRISOTNOST

Spletne rešitve po meri

Naš pristop se ne ustavi pri oblikovanju in razvoju. Gre dlje. Skupaj z vami oblikujemo inovativne rešitve, ki popolnoma zadovoljijo potrebe vašega posla, od avtomatizacije procesov do interaktivnih vsebin.

Hitrost na prvem mestu

S poglobljenim poznavanjem optimizacije za hitrost bomo vašo spletno stran dvignili na novo raven učinkovitosti. Minimizacija HTTP zahtev, stiskanje virov, obvladovanje predpomnilnikov – to so le nekateri naši pristopi.

Prilagojeno gostovanje

Znamo se spopasti s kompliciranimi tehničnimi izzivi glede gostovanja. Od konfiguracije strežnikov do varnostnih protokolov – poskrbimo, da bo vaša spletna infrastruktura delovala brezhibno.

Izpopolnjena trgovina na spletu

Ne gre le za postavitev trgovine na spletu. Gre za optimizacijo za hitro nalaganje, pametno upravljanje zalog, integracijo tretjih storitev in nenehno izboljšavo uporabniške izkušnje.

Analitika in sledenje podatkom

S poglobljenim razumevanjem orodij, kot so Google Analytics, Google Tag Manager in druge sledilne rešitve, vam pomagamo pridobiti dragocene vpoglede in sprejemati informirane odločitve.

Spletno izobraževanje

Zakaj ne bi postali vir znanja za vaše stranke? Z razvojem spletnih izobraževalnih platform lahko izboljšate njihovo izkušnjo in jim omogočite, da bolje izkoristijo vaše izdelke ali storitve.

Naša Dodana Vrednost:

  • Inovativni pristop: Ne ustvarjamo le spletnih strani – gradimo izkušnje. Vlagamo čas v razumevanje vašega podjetja in strank, da ustvarimo inovativne rešitve, ki izstopajo.

  • Tehnična globina: S poznavanjem naprednih tehnologij, kot so blockchain, AI in analitika, vam zagotavljamo možnost, da izkoristite tehnologije, ki prinašajo konkurenčno prednost.

  • Strategija z rastjo: Naš pristop ni samo tehnološki – je tudi strateški. Skupaj oblikujemo dolgoročno strategijo za digitalno rast vašega podjetja.

  • Osebno sodelovanje: Smo vaši partnerji, ne samo izvajalci storitev. Sodelujemo tesno, da bi razumeli vaše cilje in izpolnili vaše pričakovanje.

  • Prilagodljivost: Vaše poslovne potrebe so edinstvene. Prilagodimo naše storitve, da vam zagotovimo rešitve, ki so popolnoma skladne z vašo vizijo.

Če ste pripravljeni premikati meje digitalnega sveta, ste na pravem mestu. Kontaktirajte nas in skupaj bomo ustvarili prihodnost, ki je polna inovacij, naprednih tehnologij in neprekosljivega uspeha.

Če ste pripravljeni premikati meje digitalnega sveta, ste na pravem mestu. Kontaktirajte nas in skupaj bomo ustvarili prihodnost, ki je polna inovacij, naprednih tehnologij in neprekosljivega uspeha.

VPRAŠAJ NAS

* Polja, ki so označena z zvezdico so obvezna!

Klik Biro storitveno podjetje d.o.o.

Mucherjeva ulica 10, Ljubljana

D.Š. 20409257
Matična: 6247954000
IBAN SI56 3000 0000 9935 358

“Od oblikovno dovršenih spletnih vizitk do tehnično inovativnih spletnih mest”

Nekaj projektov, ki nam zaupajo.

“Administracija programske in servis strojne opreme”

Vgradna ali razširitev pomnilnika, diska, dvd enote, zvočne ali mrežne kartice, napajalnika. 
Zamenjava osnovne plošče in procesorja. Priklop periferne enote.
Namestitev operacijskega sistema Windows.
Namestitev ali posodobitev druge programske opreme.
Namestitev ali posodobitev protivirusne zaščite.
Namestitev ali posodobitev gonilnikov.
Celostna sistemska postavitev (sistem, programi, gonilniki, zaščita, optimizacija).
Optimizacija operacijskega sistema, čiščenje diska, čiščenje virusov in ostale neželjene programske kode.
Izdelava varnostnih kopij ali prepis podatkov.
Reševanje izbrisanih ali poškodovanih podatkov.

Servis, svetovanje, izobraževanje, oddaljena pomoč.

Brezplačna diagnostika za naprave, katere bomo prevzeli v nadaljnjo obravnavo.

Spoštovani,

vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Hvala in lep pozdrav
Klik Biro